Néhány szó az uszályos esküvői ruhákról

Az uszályos ruhák mutatósabbak, de a viselésük nehezebb. A ruhák uszályrészét fel lehet gombolni, vagy kötni – a ruha szabásától függően. Ekkor ugyanúgy néz ki, mint egy uszály nélküli ruha. Bevonuláskor és fényképezésnél az uszály le van engedve, a táncnál fel van tűzve. Ezek a ruhák árban drágábbak, mivel több anyagot használnak fel az elkészítésükhöz.

ruha átalakítások

A szalonban kiválasztott az esküvői ruhát vagy szalagavató ruhát teljes mértékben a hölgyekre igazítjuk, plusz költséget ezért nem számolunk fel, így ha nem úgy képzeled el az adott ruhát, amilyen formában az szalonunkban található, átalakítjuk az ízlésednek megfelelően: több díszítéssel (gyöngyözés, csipke, stb), illetve kevesebbel is kérheted.

Az utóbbi időben sok menyasszony fordult hozzánk, azzal, hogy máshol vásárolt, kölcsön kapott ruhája nem passzol hozzá tökéletesen. Ezeket az átalakításokat is szívesen elvégezzük. Ha Te is hasonló problémával küzdesz, hívj minket bátran, átalakítjuk, testre szabjuk a ruhádat.

Felkészülés a szalagavató bálra

A szalagavató bálra érdemes már időben készülődni, nemcsak a bálon előadott tánc megtanulásával, hanem a megfelelő szalagavató ruha kiválasztásával is, hiszen ez a bál nagyon fontos esemény az ifjú hölgyek körében.  Ezért a szalagtűzésre megérett, fiatal lányok között nagy a versengés a szalagavató ruha keresésben. Mindenki különleges, utánozhatatlan, és egyedi szeretne lenni, tündökölni a szalagavató ruhában, ezért a lányok már korán elkezdenek a szalagavatójukra készülődni, szalagavató ruhát keresni. Szalonunk már április végén előkészíti a szalagavató ruhákat, hogy akiknek már meg van az időpontjuk akár májusban, júniusban ki tudja választani a tökéletes szalagavató ruhát a nagy napra!